Starostlivosť o podlahy

Starostlivosť o podlahy

Firma Bona je známa svojimi vysoko kvalitnými produktmi na údržbu a čistenie parketových podláh. Pokiaľ chcete udržiavať vašu parketovú podlahu čistú a dobre vyzerajúcu, tu je niekoľko tipov a postupov použitia produktov od firmy Bona:

     Pravidelné čistenie: Odporúča sa pravidelne čistiť parketovú podlahu, aby sa predišlo hromadeniu prachu a špiny. Na tento účel môžete použiť Bona Wood Floor Cleaner, ktorý je špeciálne navrhnutý na čistenie drevených podláh.

     Šetrné prostriedky: Produkty od firmy Bona sú šetrné k dreveným povrchom a neobsahujú agresívne chemikálie, ktoré by mohli poškodiť povrch podlahy. To znamená, že môžete používať tieto produkty s dôverou bez toho, aby ste mali obavy o poškodenie vašej podlahy.

     Použitie mopu: Na čistenie parketových podláh je možné použiť špeciálny mop od firmy Bona, ktorý je navrhnutý pre optimálne výsledky. Tento mop je vyrobený z mikrovlákna, čo umožňuje efektívne odstránenie špiny a zachytenie prachu.

     Postup čistenia: Pred použitím čistiaceho prostriedku od firmy Bona je dôležité podlahu očistiť od voľného prachu a špiny. Potom je možné čistiaci prostriedok rozpustiť vo vode podľa odporúčaného pomeru na obale. Pokiaľ máte intenzívnejšie škvrny alebo nečistoty, môžete použiť Bona Wood Floor Cleaner koncentrát, ktorý je určený na odstránenie týchto problémov.

     Opatrne s vodou: Pri použití vody je dôležité neprelievať podlahu, aby nedošlo k preniknutiu vody do spojov medzi drevenými doskami. To by mohlo spôsobiť opuchy alebo deformácie dreva. Mop by mal byť iba vlhký, ale nie príliš mokrý.

     Pravidelné ošetrenie: Okrem pravidelného čistenia je tiež dôležité pravidelne ošetrovať parketovú podlahu ochrannými prostriedkami, ktoré ju chránia a predlžujú jej životnosť. Firma Bona ponúka rôzne typy ochranných prostriedkov, ktoré môžu byť použité v závislosti od typu vašej podlahy a vašich preferencií.

S pravidelným čistením a údržbou pomocou produktov od firmy Bona si môžete udržať vašu parketovú podlahu krásnu a žiarivú po dlhú dobu.

Mop pre drevené podlahy

Mop pre vinylové podlahy

Mop pre laminátové podlahy

Všetky komentáre

Odpovedať